Navigation


RSS: articles / comments
20€ ilmainen veikkaus

Ilmaisia vetoja tarjolla

2013-12-04 , Kategoria

Monet veikkausfirmat tarjoavat pelaajille uusia palveluita ja etuja. Nyt on mahdollista saada ilmaista rahaa tekemällä talletus pelisivuille. Yleensä ilmaisvedot ovat välillä 20€-50€ ja vaativat samansuuruisen talletuksen.

Jatka


Lotto ja Veikkaus

2013-12-04

Lotto on Veikkauksen kautta aikojen ylivoimaisesti suosituin peli ja Suomalaisten ikuinen suosikki. Tavoitteena on saada riittävän monta numeroa oikein. Lottonumeroita on yhteensä 39, joista seitsemällä oikein saa pääävoiton. Todennäköisyys voittaa päävoitto on yksittäisellä rivillä vain yhden suhde reiluun 15 miljoonaan. Tarkasti ottaen 1: 15 380 937. Suomessa pelattavan Loton palautusprosentti on vaatimattomat 41.1%

Vuoteen 1980 asti Loton säännöt olivat erilaiset, ja valittavana oli 6 numeroa väliltä 1-40. Moni suomalainen haaveilee Loton päävoitosta ja niiden tavoitteleminen on meidän kansallishuvi.

Jatka


Pitkäveto osana urheiluvedonlyöntiä

2013-12-04

Pitkäveto on suomessa ehdottomasti tunnetuin urheiluvedonlyönnin muoto. Pitkävedossa valitaan yleensä kolmesta kuuteen kohdetta, joissa veikataan kuinka ottelu päättyy. Vaihtoehtoina on jokaista ottelua kohden 1 X 2. 1 tarkoittaa kotijoukkueen voittoa, 2 tarkoittaa vierasjoukkueen voittoa ja X tarkoittaa tasapeliä.

Jotta pitkävetokuponki voittaisi, pitää kaikkien otteluiden päättyä samoin, kun pitkävetolappuun on merkitty. Jokaista ottelua kohden on annettu myös kertoimet, joiden perusteella lapun arvo osuessaa määräytyy.

Jatka


Miksi kertoimet eroavat?

2013-12-03

Suomessa Veikkaus on pitkään tarjonnut urheiluvedonlyöntiä kiinteillä kertoimilla. Tällä tarkoitetaan sitä, että otteluihin tarjottavat kertoimet on painettu jo pitkän aikaa ennen otteluiden alkua. Luonnollisesti tällöin on hyvin vaikea varautua äkillisiin muutuksiin, jotka saattavat vaikuttaa joukkueiden vahvuuteen.

Mikäli hyvän joukkueen avainpelaajat joutuvat jostain syystä jäämään ottelusta pois, vaikuttaa tämä aika merkittävästi joukkueen vahvuuteen.

Kun kertoimet painetaan etukäteen, ei tällaisiin muutoksiin voida varautua, joten pelinjärjestäjän on pakko huolehtia siitä, että kertoimet ovat alkujaan niin pienet, että tällaisissa tilanteissa ei tule merkittävää vahinkoa eikä ylikertoimia siltikään synny. Lisäksi Veikkaus Oy tavoitteleee toiminnassa merkittävää voittoa.

Yrityksillä jotka toimivat reaaliaikaisemmin ja tyytyvät pienempiin marginaaleihin on mahdollista tarjota satunnaiselle viihdepelaajalle huomattavasti parempia kertoimia.

Jatka