Vollen A-lag i fotball
vul-logo     VOLLEN A-LAG         
 Tabell A-lag 2014 
 Storscorern-2014 
 Nyheter 2014-vårsesong 
 Nyheter-2014-Preseason 
 Storscorern-2013 
 2013-høstseong 
 Tabell A-lag 2013 
 2013-vårsesong-andre-halvdel 
 2013-vårsesong-første-halvdel 
 Andre infokilder 
 Seriekamper A-lag 
 Støtteapparat 
 Tabeller 
 Kampreferater 
 Tidligere nyheter 
 Storscorere 
 Resultater/Tabell (B-lag) 
 Resultater/Tabell (Junior) 
 Junior hjemmeside 
  Forsiden  
|
  Aktuelt  
|
  Dette skjer  
|
  Om oss  
|
  Bildearkiv  
|
  Historisk  
|
  B - laget  
|
  Juniorlaget  

 

Siste nyhet:

En god kamp til tross for 0-1 tap mot et meget sterkt KFUM-2.

 

 

Våre motstandere sesongen 2014:

 Fagerborg
 Hammersborg
 Heggedal
 Heming
 Holmlia
 Høybråten og Stovner
 Manglerud Star
 Rilindja
 Oppegård
 Casino
 Årvoll
 

Webmaster: svechris@vul-hil.net

 

Dette er nå kun en side med historiske data (til og med 2014). 

Den nye siden for Vollen sitt A-lag finner dere på:

http://www.vul.no/fotball/lagene/herrer/a-lag/

 

 

  Sesongen 2015 begynner søndag 19/10 med trening på Føyka temp0007_t_edge

Da har vi hvilt ut noen uker og er klare for ny sesong. Vi skal bygge videre på alt det positive vi opplevde i årets sesong, og ta enda noen skritt framover.

Med samme  oppmøte og intensitet som sist vinter, skal vi også neste vår være godt rustet til seriespill og forhåpentligvis cup-kvalifisering. Vi gleder oss!

Gjennom vinteren blir det fast trening på Føyka søndager 18.00-19.30 og onsdager 19.30-21.00. I tillegg kommer den frivillige five-a-side treninga i Vollenhallen på fredags kveldene.

Noen av gutta våre dro av sted sist sommer til studier og militæret. Dermed er det plass til noen flere i troppen for 2015 sesongen. Om du ønsker å prøve deg så ta kontakt med trener Svein Roar på mobil 934 47 017, for eventuelt prøvespill. 

 

 
  Da var sesongen over: Vi endte på 4'de plass 2 poeng unna opprykk temp0007_t_edge

Holmilia - Vollen: 2 - 6

Siste seriekamp kunne bety en del da vi fremdeles hadde teoretisk mulighet til å rykke opp om de 3 lagene som lå foran oss alle tapte. Men, det skjedde ikke. Uansett, gjorde vi jobben! Ikke så mye å si om kampen bortsett fra:

  • Mosveen scora 4, de to siste etter at Flo kranglet seg til å få de siste 10 minuttene av årets sesong og la "lissepasninger".
  • Vi scora et utrolig spektakulært sjølmål som var verdt inngangspenga alene.

 

Vollen - Årvoll: 2 - 2

Vi ledet 2-0 til pause og spilte ball-i-hatt med Årvoll. Vi hadde også utallige andre sjanser som utrolig nok ikke satt i nota. Midt i andre omgang fikk et Årvoll lag blod på tann etter en scoring som kom ut av intet. De kjempa for livet for å unngå nedrykk og greide å putte ett til like før slutt. Dette poenget skulle vise seg å berge plassen deres. 

 

 
  Back-on-track: Toppkampen mot Rilindja vunnet 4-1, Oppegård sendt hjem med 5-1 temp0007_t_edge

Rilindja - Vollen: 1 - 4

Rilindja hadde 3-plassen og vi lå som nummer 4, tre poeng bak. Dersom vi skal kapre 3'dje plassen, måtte vi nesten dra dette i land.

Første halvtimen er mye stillingskrig uten at noen av lagene kommer til store sjanser. Men, så roter vi det til rett foran egen 16 meter og pådrar oss GULT-kort og frispark i farlig posisjon. Rilindja sin storscorer banker frisparket i mål. Så kommer en periode hvor vi har flere sjanser og hvor vi både snytes for straffe og en Rilindja spiller burde vært sendt i dusjen. Etter 40 minutter får vi uttelling når Krister kommer rundt på kant og slår hardt inn. Aasmund er knalltøff i feltet og kjemper ballen i mål. Dermed 1-1 til pause.

De første 15 minuttene av andre omgang ser ikke bra ut for vår del og Rilindja har initiativet. Men, så jevner det seg ut. Nico får en krosser på kant og drar seg ned til linja og legger 45 ut. Kristian er på ballen, men det er Marcus som vinner duellen med et par stoppere. Han sender videre til Kristian som krangler seg gjennom og scorer fra kloss hold. Dermed leder vi 2-1.

Rilindja sender et skremmeskudd mot oss etter 70 minutter når et langskudd smeller i tverrliggeren. Men, derfra og ut er det vi som kjører kampen. Vi er gjennom flere ganger uten og score, tre ganger scorer vi, men alle annuleres for offside (minst en er ytterst tvilsom). Men, først i det 89 minutt punkterer vi kampen når Åsmund Næss kommer i lange klyv og legges i bakken i feltet. Ulrik setter straffen. Og helt på overtid fastsetter Boni sluttresultatet til 4-1 etter at Ulrik trer han gjennom.

Det tetter seg til i toppen av tabellen nå, men utrolig mye skal klaffe om vi skal kunne drømme om opprykk.

Vollen - Oppegård: 5 - 1

Undertegnede var borte så her kommer "utskrift" av Niels sine facebook oppdateringer:

 • 15 min: Rødt kort keeper Oppegård. Krister tatt. Mål : Behar
 • 25 min: gult kort Nico sparke bort ballen.
 • 30 min: Behar gult kort munnbruk
 • 33 min: 2 - 0 Vegard. Ass Kristian Mosveen
 • 60 min: Gult kort Kristian. Sparke bort ballen.
 • 71 min: 3 - 0 Anders. Ass Kristian
 • 77min: 3-1 . På straffe.
 • 89min: 4-1 Morten ass Kristian
 • 90min: 5-1 Morten. Ass Kristian

Rapportene vil ha det til at vi spilte en god første omgang, men var svakere i andre. Moro at "morty" scorer 2 på 15 minutter i sin første A-kamp for året.

Oppegård sitt referat finner dere her: http://oppegard.org/2014/historien-gjentar-seg/

 

 
   Dessverre tre tap på rad og antagelig ute av opprykkskampen temp0007_t_edge

Vi har nå tapt 3 kamper på rad og blitt hektet av i toppen. Tapet mot Heming Lørdag 23/8 var lavmål i år, men etter det har vi spilt to gode kamper mot to gode lag.

KFUM-2 vs Vollen: 1 - 0

KFUM har tydeligvis bestemt seg for å prøve opprykket med laget sitt. De stilte på hjemmebane med et "rent" 2'dre divisjons lag. Vi spilte en meget god kamp der vi lå kompakt og hadde bra kontroll. Tidvis vartet vi opp med hurtig spill i lengderetning og kom rundt på kant. Det stod 0-0 til pause. I andre omgang hadde vi muligheten til å dra det i land, men Kåffa reddet på streken. I stedet var det KFUM som helt på slutten fikk seiersmålet etter at et innlegg stusset en av våre og gikk i mål. Synd, men en utrolig framgang fra Heming matchen. (Referat kommer etter hvert).

Vollen - Fagerborg: 2 - 5

Dette var toppoppgjøret som vi vel egentlig måtte vinne om vi ikke skulle bli hektet av i opprykkskampen. Vi gikk ut i hundre og hadde kampen i vår hule hånd i første omgang. Vi scorer to men slipper inn et mål på corner som burde vært unngått. Dermed stor det 2-1 ti oss til pausen.

Fagerborg utlikner på enda en corner 2 minutter ut i andre omgangen. Men, vi fortsetter å skape sjanser og har flere muligheter. Midtveis i omgangen kontrer de perfekt og plutselig ligger vi under 2-3. Det bli så mer og mer satsing offensivt for å få utlikninga og vi har flere gigantsjanser. Men, Fagerborg viser hvorfor de ligger på toppen av tabellen ved å kontre inn to mål til de siste 3 minuttene av matchen.

Fagerborg sitt referat kan du se her: http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1398174&CatId=187307

 

 
   Seier over Heggedal og uavgjort mot Hammersborg temp0007_t_edge

Vi har ikke fått spillet helt til å sitte etter ferien. Vi vant noe heldig over Manglerud Star sist, og kampen mot Heggedal ble heller ingen "høydare".

Heggedal gutta kjempet med nepp og klør og rystet oss i deler av andre omgang. Vi ledet komfortablet 2-0 til pause, men en redusering et stykke ut i andre skapte spenning i matchen. Sluttresultatet ble 3 - 1 til oss i dette nabooppgjøret.

Referatet finner du HER

I kampen mot Hammersborg tirsdagen etter må vi egentlig være fornøyd med ett poeng etter at Hammersborg var best i andre omgang. Sluttresultatet ble 2-2 som også var pauseresultatet.

Referatet finner du HER 

Hammersborg sitt referat finner du: http://hammersborgfk.com/kamprapporter/poengfangsten-har-startet/

 

 
   Noe heldig seier i første  kamp etter ferien. Manglerud Star slått 1- 2 temp0007_t_edge

Dette var første kamp etter ferien og vi hadde svært begrenset treningsgrunnlag sammen. Når i tillegg forfallene haglet utover kampdagen, ble vi enda mer usikre på om vi var fullt forberedt til dagens kamp.

Motstander var Manglerud Star som vi slet med i vårkampen og som er en meget solid motstander. I tillegg var de ubeseiret så langt i sesongen på hjemmebane.

Første omgang består mye av lange baller og dueller. Vi tar ledelsen 0-1 etter 13 nminutter der Mathias setter et innlegg fra Boni. M/S utlikner etter 38 minutter etter at en corner settes i mål på bakre stolpe. 1-1 til pause er for så vidt greit.

I andre omgang setter vi seiersmålet etter 59 minutter. Boni fyrer av og M/S sin meget gode keeper må gi retur. Adnan er påpasselig fremme og setter returen.

Siste 25 minutter av andre omgang blir en kamp mot klokka, der M/S har flere muligheter til å utlikne. Men, da dommeren blåser av etter 90 minutter, er det en lettet Vollen gjeng som kan juble over en noe heldig seier.

Referatet finner du HER

MS sitt referat finner du her: http://www.msfotball.no/lag/seniorfotball/a-lag-herrer/item/ingen-flyt?category_id=60 

 

 

temp0007_barleft Neste aktiviteter temp0007_barright

 

De neste aktivitetene:

 • Tirsdager: Seriekamper klokka 20.15.
 • Torsdager: Trening Arnestad (normalt klokka 20.00)
 • Søndager: Trening Arnestad klokka 20.00.

 

 

 

 

  

temp0007_barleft Våre støttespillere temp0007_barright
 Trekanten_logo
 Sykkellogo
 Naprapat_logo
 Dolly_dimple_logo
 Skaaret_logo
 Bilruta_logo